Veikkausliigan Haastajasarjassa nähtiin viimeisen kierroksen draamaa, kun vastoin odotuksia IFK Mariehamn nousi kuiville ja varmisti paikkansa Veikkausliigassa.

IFK Mariehamn kaatoi AC Oulun numeroin 1-2 Veikkausliigan Haastajasarjan päätöskierroksella. Samaan aikaan FC Lahti jäi maalittomaan tasapeliin kotonaan sarjajumbo EIF:iä vastaan, ja näin ollen FC lahti tipahti sijalle 11 ja joutuu karsintoihin.

Maarianhaminalaisten voittomaalin teki toisella jaksolla Adam Larsson taitavalla puskulla.

EIF putoaa suoraan takaisin Ykkösliigaan. FC Lahti joutuu kaksiosaiseen putoamiskarsintaan, jossa vastaan tulee Ykkösliigan toiseksi sijoittunut joukkue eli FF Jaro tai JIPPO (varmistuu lauantaina).

Sarjapaikka varmistuu

Edellinen artikkeliVideo: Cristiano Ronaldo teki voittomaalin ajassa 90+7 minuuttia Saudi-Arabian pääsarjassa