Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen tähdittämä Venezia FC nousee Italian pääsarjaan Serie A:han tulevaksi kaudeksi!

Venezia kaatoi Cremonesen numeroin 1-0 (1-0) Italian Serie B:n nousukarsintafinaalin toisessa osaottelussa sunnuntai-iltana. Nousujuhlat ovat käynnistyneet!

Voittomaali syntyi 24. minuutilla, kun Chris Gytkjae laukoi pallon reppuun. Ja siihen päälle villit juhlinnat.

TSEKKAA TÄMÄ:

Joukkueiden avausosa Cremonesen kotikentällä päättyi muutama päivä sitten maalittomaan tasuriin. Venezialle olisi riittänyt yhteismaaleissa tasapelikin paremman sarjasijoituksen turvin.

29-vuotias hyökkääjäkapteeni Joel Pohjanpalo ja 31-vuotias maalivahti Jesse Joronen pelasivat täydet 90 minuuttia Venezian miehistössä. Pohjanpalon kausi oli upea, sillä mies voitti Serie B:n maalikuninkuuden 22 osumallaan.

Venezia nousee

Edellinen artikkeliVideo: Toni Korkeakunnas ei arvostanut suoraa kysymystä – lähti kävelemään lehdistötilaisuudesta
Seuraava artikkeliVideo: Jude Bellingham pyysi kauniisti – ja äiti pääsi yhteiskuvaan Jose Mourinhon kanssa