Manchesterin derbyssä nähtiin kolme maalia. Bruno Fernandesin osuma olisi monen mielestä pitänyt viheltää paitsioksi.

Manchester United kaatoi Manchester Cityn numeroin 2-1 (0-0) Valioliigan derbymatsissa lauantaina.

Ottelun avausjaksolla ei osumia nähty, mutta toisella jaksolla alkoi tapahtua. Pari minuuttia aiemmin kentälle vaihdettu Jack Grealish vei Cityn johtoon tunnin kohdalla.

Sitten 78. minuutilla nähtiin kiistanalainen tasoitusmaali. Pallo pelattiin pystyyn Marcus Rashfordille, joka oli selkeästi paitsiossa, mutta jätti lopussa koskematta palloon. Sen sijaan Bruno Fernandes laittoi pallon reppuun, 1-1. Maali hyväkstyttiin.

Rasford itse painoi voittomaalin 82. minuutilla. Näin ollen ManU:lle 2–1-kotivoitto.

KATSO MYÖS: Video: Norwichille komea vierasvoitto – Teemu Pukki aivan liekeissä