HJK:n uusvanha päävalmentaja Toni Korkeakunnas näytti jälleen intohimoista meininkiään, kun KuPS oli kaatunut.

HJK voitti kotikentällään KuPS:n numeroin 3-1 (0-1) Veikkausliigan kärkimatsissa keskiviikon myöhäisillassa.

KuPS johti tauolla ansaitusti, kun Petteri Pennanen oli laittanut pallon reppuun. HJK nousi kuitenkin viimeisellä kympillä tasoihin ja ohi.

Ensin Liam Möller tasoitti 81. minuutilla ja heti seuraavasta hyökkäyksestä Noah Pallas laukoi voittomaalin. Lopussa vielä Luke Plange viimeisteli loppunumeroiksi 3-1.

Hallitseva mestari HJK nousi voitollaan sarjakärkeen (14 ottelua, 25 pistettä). Samaisessa 25 pisteessä ovat ottelun vähemmän pelanneet KuPS ja VPS.

VPS – AC Oulu 1-1

KATSO MYÖS: Video: Gnistanin Roope Pyyskänen laukoi Eurogoalin vaparista – tätä kutia ei olisi torjunut kukaan

Toni Korkeakunnas nauttii

Michael Boamahilta upeita katkoja

Edellinen artikkeliVideo: FF Jaron Sami Sipolalta nähtiin täydellinen kuti yläkulmaan Ykkösliigassa
Seuraava artikkeliVideo: Näitkö jo tämän? Cristiano Ronaldolta mauton ele Tshekin maalivahdille voittomaalin jälkeen