Täpötäydellä ja upealla Tammelan stadionilla oli 8000 ihmistä paikalla, kun ennakkoluuloton Ilves jatkoi hienoja esityksiään eurokentillä.

Ilves ja ruotsalainen suurseura Djurgården pelasivat 1–1-tasapelin Konferenssiliigan 3. karsintakierroksen avausosaottelussa torstai-iltana.

Vierasjoukkue Djurgården meni johtoon 57. minuutilla, kun Gustav Wikheim laukoi pallon komeasti oikeaan nurkkaan. Johto ei kestänyt kauaa, sillä Ilves tasoitti heti 65. minuutilla.

Doni Arifi jakeli loistosyötön ja Roope Riski pääsi avopaikkaan. Riski otti ensin maalivahti Jacob Widell Zetterströmiltä puikot ja laukoi lopuksi pallon reppuun, 1-1. Loppuunmyyty Tammela hurrasi!

Djurgårdenin riveissä pelasi kaksi Huuhkajien miestä. Miro Tenho pelasi topparina täydet 90 minuuttia ja Rasmus Schüller keskikentällä 73 minuuttia.

Otteluparin toinen osaottelu pelataan Tukholmassa ensi viikon torstaina 15. elokuuta.

KATSO MYÖS: Video: HJK:lle kotivoitto Konferenssiliigan 3. karsintakierroksella – Lee Erwin ratkaisijana

Roope Riski viimeistelee

Ottelun jälkeinen haastattelu

Edellinen artikkeliVideo: Marokko voitti Egyptin tennisnumeroin 0-6 – Achraf Hakimilta häikäisevä vaparimaali
Seuraava artikkeliVideo: Puskás Akadémian Mikael Soisalo painoi voittomaalin Konferenssiliigan karsinnoissa