24-vuotias maalivahti Diogo Costa nousi suureksi sankariksi, kun Portugali selvitti lopulta tiensä kahdeksan parhaan joukkoon.

Portugali kaatoi Slovenian rankkarikisassa numeroin 3-0 EM-kisojen neljännesvälierissä myöhään maanantai-iltana. Varsinaisella peliajalla ei maaleja nähty lainkaan.

Jatkoajalla olikin sitten jo todella lähellä. Useasti ottelussa laukomaan päässyt Cristiano Ronaldo asteli vetämään pilkkua 105. minuutilla, mutta Slovenian huippuveskari Jan Oblak torjui. Ronaldo kyynelehti vuolaasti!

TSEKKAA TÄMÄ:

Slovenia oli puolestaan todella lähellä tehdä voittomaalin 114. minuutilla, kun Benjamin Šeško pääsi läpiajoon Pepen virheen seurauksena. Maalivahti Diogo Costa torjui – ja se oli vasta alkua!

Nimittäin Costa torjui rankkarikisassa kolme Slovenian laukausta. Ja kun Portugalin kolme vetäjää osuivat, etenee Portugali puolivälieriin.

Puolivälierien todellisessa huippumatsissa Portugali kohtaa Ranskan. Ottelu pelataan perjantaina 5. heinäkuuta klo 22.00.

Diogo Costa torjui kaiken

Jos video ei aukea, voit koittaa avata sen TÄSTÄ.

Bernardo Silva ratkaisee

Ronaldo missaa pilkun jatkoajalla

EM-kisojen neljännesvälierät

La 29.6. Sveitsi – Italia 2-0
La 29.6. Saksa – Tanska 2-0

Su 30.6. Englanti –Slovakia 2-1 (jatkoaika)

Edellinen artikkeliEM-kisavihjeet: Portugali – Slovenia 1.7
Seuraava artikkeliVideo: Koominen tilanne – englantilaisfanit yrittivät päästä takaisin stadionille Jude Bellinghamin tasoitettua