Kuopion Palloseura on voittanut Suomen Cupin. Lauantain finaalissa ratkaisijaksi nousi 34-vuotias kuopiolaiskapteeni Petteri Pennanen.

KuPS kaatoi jatkoajan jälkeen numeroin 1-2 (1-1) Suomen Cupin finaalissa Tammelan stadionilla, Tampereella, lauantaina.

FC Inter oli jo matkalla voittoon Darren Smithin maalilla, mutta KuPS-kapteeni Petteri Pennanen tasoitti 86. minuutilla. Ja sama mies ratkaisi jatkoajalla.

Pennanen viimeisteli komealla kudilla 92. minuutilla loppunumeroiksi 1-2, ja näin KuPS juhlii Suomen Cupin voittoa. KuPS palaa Tammelan stadionille heti tiistaina Ilveksen vieraaksi. Kyseessä on Veikkausliigan mestaruustaiston kannalta huipputärkeä ottelu.

KATSO MYÖS: Video: IFK Mariehamnin vaparimaalia ei hyväksytty – pelaaja meni liian lähelle FC Lahden muuria

Petteri Pennanen ratkaisee

Edellinen artikkeliVideo: Kuvankaunis Eurogoal – JäPS:n Miska Rautiola laukoi upean voittomaalin Ykkösliigassa
Seuraava artikkeliVideo: Joel Pohjanpalo teki uransa avausmaalin Serie A:ssa – Venezialle kotivoitto!