21-vuotias Onni Suutari viimeisteli lauantaina todella nerokkaan ja tyylikkään maalin Viron toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Harju JK ja Tallinna Kalev U21 pelasivat 3–3-tasapelin Viron Esiliigassa lauantaina. Ottelun toisella jaksolla nähtiin upea maali.

Kotijoukkue Harju JK teki 52. minuutilla 2–1-johtomaalin. Tilanne jatkui luonnollisesti Tallinna Kalevin aloituspotkulla keskiympyrästä, mutta kaikkien yllätykseksi tallinnalaisten Onni Suutari laukoi pallon komealla kaarella maaliin, 2-2!

Suutari siirtyi kevättalvella 2024 AC Oulusta Viron pääsarjassa, Premium Liigassa, pelaavan JK Tallinna Kalevin organisaatioon. Ja nyt nuorukainen siis esiintyi reservijoukkueessa sarjapykälän alempana.

Onni Suutari tekee hienon

Edellinen artikkeliVideo: Nuoret Jari Litmanen ja Pasi Rautiainen vieraina Ylen studiossa EM-finaalissa 1992
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Erotuomari viheltää heppoisen pilkun – pelaajat seisovat paikoillaan loppumatsin ajan