EM-kisojen puolivälieräparit ovat nyt selvillä. Turkin maalivahti Mert Günok otti kisojen upeimman torjunnan viime hetkillä.

Turkki kaatoi Itävallan numeroin 1-2 (0-1) EM-kisojen neljännesvälierien viimeisessä koitoksessa tiistai-iltana.

Ottelun hahmo oli Turkin 26-vuotias toppari Merih Demiral, joka teki kaksi maalia. Ensimmäinen maali syntyi saman tien 1. minuutilla ja toinen maali 59. minuutilla.

TSEKKAA TÄMÄ:

Viimeiset puoli tuntia olivatkin sitten todellista selviytymiskamppailua Turkin osalta, kun Itävalta painoi päälle. Michael Gregoritsch sai tehtyä 1–2-kavennusmaalin 66. minuutilla.

Itävalta haki tasoitusta, ja Christoph Baumgartner pääsi vielä puskemaan lisäajan viimeisillä sekunneilla avopaikasta. Turkin maalivahti Mert Günok nousi vielä sankariksi, sillä hän otti hämmästyttävän upean Gamesaverin Baumgartnerin puskuun!

Turkki etenee siis upeasti puolivälieriin Hollantia vastaan. Ottelu pelataan lauantaina 6. heinäkuuta klo 22.00.

La 29.6. Saksa – Tanska 2-0

Su 30.6. Englanti –Slovakia 2-1 (jatkoaika)

— — —

Edellinen artikkeliVideo: Merih Demiral teki kaksi maalia ja vei Turkin jatkoon – tässä puolivälieräparit ja aikataulut
Seuraava artikkeliVideo: Robin Lod valittiin MLS:n All Stars -joukkueeseen – oma perhe teki yllätysvierailun Minnesotan treeneihin