Valioliigan huippumatsissa nähtiin viime hetken draamaa. Manchester Cityn norjalaistähti Erling Haaland juhli tasoitusmaalia hieman erikoisemmin.

Manchester City ja Arsenal pelasivat lopulta 2–2-tasapelin odotetussa Valioliigan kärkikamppailussa sunnuntaina.

Erling Haaland vei Cityn johtoon heti 9. minuutilla, mutta Arsenalin uusi italialaishankinta Riccardo Calafiori tasoitti 22. minuutilla. Avausjakson lisäajalla nähtiin vielä draamaa.

Ensin Gabriel Magalhães vei Arsenalin 1–2-johtoon ja sitten Leandro Trossard otti toisen keltaisen korttinsa ja lensi suihkuun. City hallitsi ja haki tasoitusta miesalivoimalla, mutta Arsenal kesti – mutta ei aivan loppuun saakka.

Nimittäin Cityn John Stones tasoitti lopulta ajassa 90+8 minuuttia, 2-2. Heti tuon maalin jälkeen Haaland noukki pallon käsiinsä ja heitti sillä Magalhãesia päähän.

Tilanne näytti hieman koomiselta, mutta Haaland ei saanut korttia. Nähtäväksi jää, koituuko hänelle vielä seuraamuksia.

City tasoittaa ja Erling Haaland heittää pallolla

Jos video ei aukea, voit yrittää avata sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliVideo: Upea debyytti – Andy Carroll teki kaksi maalia Bordeauxille Ranskan aladivarissa
Seuraava artikkeliVideo: Suomalaiskaksikko tehokkaana Unkarin liigassa – Soisalo jakeli ja Nissilä viimeisteli