30-vuotias skotlantilainen maaliruisku Lee Erwin nousi todella isoon rooliin Färsaarilla, kun HJK nousi vaivoin tasapeliin.

Klaksvik ja HJK pelasivat 2–2-tasapelin Konferenssiliigan karsintojen viimeisen vaiheen ensimmäisessä osaottelussa Färsaarilla torstai-iltana.

Klubi meni johtoon heti 14. minuutilla, kun Lee Erwin odotteli maltillisesti sopivaa laukaisupaikkaa ja laittoi lopulta pallon nätisti reppuun. HJK:n ilta näytti helpottuvan 39. minuutilla, kun Klaksvikin Rene Joensen hölmöili itsensä kahdella keltaisella suihkuun.

Mutta miesalivoimainen Klaksvik ei luovuttanut, vaan ykköstähti Arni Frederiksberg tasoitti rankkarista toisen jakson alussa. Hallur Hansson viimeisteli 2–1-johtomaalin 63. minuutilla.

HJK sai tehtyä tärkeän tasoitusmaalin 92. minuutilla. Klaksvik-puolustuksen purkupallo tuli suoraan Erwinille, joka otti pallon rinnalla haltuun ja pamautti saman tien upean maalin, 2-2.

Otteluparin toinen ja ratkaiseva ottelu pelataan Helsingissä tulevana torstaina 29.8. Otteluparin voittaja etenee lohkovaiheeseen.

Lee Erwin tekee illan toisensa

Erwin osui nätisti myös avausjaksolla

Edellinen artikkeliVideo: Klaksvik-tähti Árni Frederiksberg laukoi maalin 60 metristä Färsaarten Valioliigassa
Seuraava artikkeliVideo: Mikael Soisalo teki maalin David de Gean selän taakse Konferenssiliigan karsinnoissa