21-vuotias Juho Kilo laukoi ottelun ainoan maalin, kun FC Haka kävi aiheuttamassa Kuopiossa kauden avaustappion KuPS:lle.

FC Haka kaatoi vieraskentällä KuPS:n numeroin 0-1 (0-1) Veikkausliigassa keskiviikkoiltana.

Ottelun voittomaali nähtiin heti 13. minuutilla. Valkeakoskelaisvieraiden Juho Kilo viimeisteli todella nätin ulkosyrjämaalin rankkarialueen ulkopuolelta. KuPS:n Petteri Pennasella oli paikka tasoittaa 59. minuutilla rankkarista, mutta FC Hakan maalivahti Anton Lepola torjui.

TSEKKAA TÄMÄ:

KuPS ei saanut tehtyä tasoitusta, sillä FC Haka puolusti tiiviisti ja piti sarjakärjen nollilla.

KuPS jatkaa tappiosta huolimatta Veikkausliigan kärjessä (12 ottelua, 25 pistettä). VPS on toisena (12 ottelua, 24 pistettä) ja HJK kolmantena (13 ottelua, 22 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: FF Jaron maalivahdilta valtava hörppy – SJK Akatemia sai lahjamaalin

Juho Kilo tekee upean voittomaalin

Edellinen artikkeliVideo: FF Jaron maalivahdilta valtava hörppy – SJK Akatemia sai lahjamaalin
Seuraava artikkeliEM-kisat: LOHKO F – Portugalin kelkassa päätyyn asti?