Ensi perjantaina käynnistyvien EM-kisojen yksi suosikki Englanti konttasi Wembleyllä, kun Islanti haki tyylikkään yllätysvoiton.

Islanti kaatoi vieraskentällä Englannin numeroin 0-1 (0-1) harjoitusmaaottelussa perjantai-iltana. Englannilta siis varsin surkea kenraaliharjoitus EM-kisoja ajatellen.

Ottelun ainoa maali syntyi heti 12. minuutilla, kun Islanti hyökkäsi vauhdikkaasti ja hienosti. Lopulta 25-vuotias Jón Dagur Þorsteinsson laukoi pallon reppuun, 0-1.

TSEKKAA TÄMÄ:

Englannilla oli kentällä ykköstähdet, mutta peliesitys ei ollut kummoinen. Harry Kanella oli avausjaksolla loistopaikka, mutta mies laukoi yli. Toisella jaksolla Þorsteinsson oli lähellä painaa jo toisen maalinsa, mutta epäonnistui.

Englanti pelaa C-lohkossa yhdessä Tanskan, Serbian ja Slovenian kanssa. Englanti kohtaa avausottelussaan Serbian sunnuntaina 16. kesäkuuta Gelsenkirchenissä.

Islanti tekee hienon voittomaalin

Edellinen artikkeliVideo: FC Interin 16-vuotias Djoully Nzoko teki upean maalin 30 metristä Veikkausliigassa
Seuraava artikkeliEM-kisat – B-lohko tarjoaa huippuotteluita heti turnauksen alkuvaiheessa