Veikkausliigan mestaruustaistelu käy kuumana! Ilveksen Juhani Pikkarainen teki loisteliaan pelastuksen maaliviivalta Tampereella.

Ilves kaatoi KuPS:n numeroin 1-0 (1-0) Veikkausliigan odotetussa kärkikamppailussa Tammelan stadionilla tiistai-iltana.

Kuopiolaisvierailla oli ottelussa muutama loistopaikka. Paras tilaisuus tehdä maali avautui 21. minuutilla Otto Ruopille, joka laukoi hyvän kudin suoraan syötöstä. Ilves-toppari Juhani Pikkarainen teki kuitenkin upean Gamesaverin maaliviivalta.

On aivan tulkintakysymys, kävikö pallo maaliviivan yli vai ei. Ilman maaliviivateknologiaa tähän ei saada selvyyttä.

Ottelun voittomaali nähtiin 37. minuutilla. Ilveksen Oiva Jukkola laukoi pallon KuPS-pelaajan kautta reppuun, 1-0. Molemmilla joukkueilla oli vielä paikkansa, mutta enempää maaleja ei nähty.

Veikkausliigaa on jäljellä kolme kierrosta, ja KuPS jatkaa kärjessä (47 pistettä). Ilves nousi kakkoseksi (45 pistettä) ja HJK tipahti kolmanneksi (45 pistettä). Mestaruus on kolmen kauppa!

Ti 24.9. AC Oulu – FC Inter 1-0

KATSO MYÖS: Video: Erotuomari Peiman Simani mikitettynä Veikkausliigassa: – ”Lopeta se kitiseminen heti…”

Juhani Pikkarainen ja upea Gamesaver

Oiva Jukkolan voittomaali

Edellinen artikkeliVideo: Luca Weckström pamautti näyttävän maalin – KTP kiinni nousussa Veikkausliigaan
Seuraava artikkeliVideo: Djordje Mihailovic laukoi kylmänviileän Panenka-rankkarin MLS:ssä