Ilves aloitti Konferenssiliigan karsinnat upealla voitolla

Lähes 7000 katsojaa sai todistaa Tammelan stadionilla Ilveksen vahvaa starttia Konferenssiliigan karsintataipaleella.

Ilves isännöi itävaltalaista Austria Wieniä Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa. Ottelu päättyi upeasti Ilveksen 2–1-kotivoittoon.

Ottelun avausjakso oli maaliton. Ilveksen maalia vartioinut Otso Virtanen torjui upean 45-minuuttisen, mutta joutui jättämään kentän puoliajalla loukkaantumisen vuoksi. Hänen tilalleen tuli Ville Seppä.

Toisen puoliajan alussa Ilves aloitti maalinteon Santeri Haaralan upotettua pallon tolpan kautta sisään. Myös toisesta maalista vastasi Ilves. Vaihdosta kentälle tullut Roope Riski vei tamperelaiset 2–0-johtoon 88. minuutilla.

Ilveksen ainoa takaisku tuli vain parisen minuuttia myöhemmin, kun vieraiden Lucas Galvao kavensi loppulukemiksi 2–1 varsinaisen peliajan jo tultua täyteen.

Toinen osaottelu pelataan tasan viikon kuluttua Wienissä.

Illan toisessa suomalaisjoukkueiden Konferenssiottelussa KuPS kaatui kotonaan 0–1-lukemin norjalaiselle Tromsølle.

Santeri Haarala upotti avausmaalin Ilveksen Konferenssiliigan karsinta-avauksessa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Darren Bent tekee voittomaalin katsojan kentälle heittämän rantapallon kautta
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Aladivaripelaajan eeppinen harhautus – vastustajia ei lähimaillakaan