Veikkausliigassa pelattiin keskiviikkoiltana täysi kuuden ottelun kierros. Valkeakoskella nähtiin melkoinen farssi, kun väärä pelaaja lensi suihkuun.

— —
EURO 2020-kisa: voita 500€ + tuotepalkinto!
— —

FC Hakan ja FC Hongan välinen Veikkausliigan ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (1-0) keskiviikkoiltana. Valkeakoskelaisten Seth Saarinen vei kotijoukkueen 1-0-johtoon 35. minuutilla. FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio vaihtoi tauolla kentälle Eero-Matti Auvisen, joka ehti kuitenkin olla kentällä vain alle viisi minuuttia, kunnes lensi suoralla punaisella kortilla suihkuun.

Nimittäin FC Honka sai luotua hyvän hyökkäyksen, jonka seurauksena Haka-puolustaja Niklas Friberg repi Honka-pelaajaa rankkarialueella. Uransa ensimmäistä otteluaan Veikkausliigassa viheltänyt erotuomari Peiman Simani näytti rangaistuspotkua. Simani nosti taskustaan yllättäen punaisen kortin ja antoi sen vielä kaikkien yllätykseksi tilannetta parin metrin päässä seuranneelle Auviselle. Pöllämystynyt Auvinen käveli ulos kentältä.

Lucas Kaufmann laittoi rankkarin varmasti sisään. Enempää maaleja Valkeakoskella ei nähty, joten pisteet tasattiin.