Espanja jyräsi Kroatian – Fabian Ruiz sooloili maalin 7 vastustajan pelaajan välistä

28-vuotias Fabian Ruiz taiteili häikäisevän maalin kroatialaispuolustuksen välistä jalkapallon EM-kisoissa lauantaina.

Espanja murjoi Kroatian numeroin 3-0 (3-0) EM-kisojen B-lohkon avausottelussa Berliinissä lauantaina alkuillalla.

Kapteeni Alvaro Morata vei Espanjan johtoon läpiajosta 29. minuutilla. Ja muutama minuuttia myöhemmin Kroatian puolustus oli taas helisemässä, kun Fabian Ruiz laukoi lukemiksi 2-0.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ruizin osuma oli todella komea, sillä hän jallitteli aikansa seitsemän Kroatian pelaajan välissä ja laittoi sitten pallon reppuun. Avausjakson lopulla Dani Carvajal ohjasi 16-vuotiaan Lamine Yamalin täydellisen keskityksen reppuun.

Toisella jaksolla Kroatia pääsi jo paremmin mukaan, mutta missasi muun muassa rankkarin. Loppunumerot olivat 3-0.