EM-kisavihjeet: Tanska – Englanti 20.6

EM-kisavihjeet

Torstain EM-kisavihjeet tulevat Tanskan ja Englannin välisestä ottelusta. Englanti lähtee klo 19.00 alkavaan otteluun ennakkosuosikkina.

Tanska – Englanti 20.6 klo 19.00

Tanska ja Englanti iskevät yhteen C-lohkon toisen kierroksen ottelussa. Tanska aloitti turnauksensa 1-1 tasapelillä Slovenian kanssa kun puolestaan Englanti nappasi 0-1 voiton Serbiasta.

Tanska tarvitsisi tästä ottelusta kipeästi pisteitä, jotta jatkopaikka ei karkaisi käsistä. Kasper Hjulmandin miehistö ei kuitenkaan vakuuttanut turnauksen avausottelussa. Tanska hallitsi ensimmäistä puoliaikaa, mutta toinen jakso kääntyi Slovenialle jopa hieman hälyttävällä tavalla ja lopulta Slovenia onnistuikin maalinteossa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Englanti avasi turnauksen voitokkaasti, mutta suuria urotekoja ei Englannilta Serbia-ottelussa nähty. Englanti aloitti ottelun hyvin ja joukkue siirtyikin ottelussa johtoon jo 13 peliminuutin kohdalla kun Jude Bellingham puski pallon maaliin. Englannin ote säilyi vielä hetken aikaa maalin jälkeen, mutta noin 30 minuutin pelin jälkeen Englanti menetti ottelun hallinnan ja vetäytyi vain puolustamaan johtoaan.

Englannin maaliodottama koko Serbia-ottelussa oli 0.54, joka on lähes katastrofaalinen lukema. Heikon maaliodottaman lisäksi, Englannin peli näytti ajoittain siltä, että ottelu ei ollut lainkaan ”Lädien” hallinnassa, vaikka joukkue valui todella alas puolustamaan johtoaan.

Vetovihjeet otteluun

Englanti (1.72 @Coolbet)

Tanskan sekä Englannin ensimmäisen ottelun esitys jätti ilmoille suuria kysymysmerkkejä. Fakta on kuitenkin se, että Englannin materiaali on huomattavasti Tanskan materiaalia laadukkaampi ja se antaa Englannille huomattavan ison edun tässä ottelussa. Tanskalla oli vaikeuksia hyökkäyspelinsä kanssa jopa Sloveniaa vastaan, joten on helppo ennakoida vaikeuksien jatkuvan myös Englantia vastaan pelattavassa ottelussa.

Laadukkaampi materiaali kääntää vaakakupin Englannin suuntaan, vaikka joukkueen avausottelun esitys ei vakuuttanut. Näin ollen Englannin voitolle tarjottu 1.72 kelpaa mukaan pelikupongille.

Edellinen artikkeliVideo: Sveitsiläislegenda Xherdan Shaqiri laukoi häikäisevän maalin Skotlannin reppuun
Seuraava artikkeliVideo: FF Jaron Sami Sipolalta nähtiin täydellinen kuti yläkulmaan Ykkösliigassa