23-vuotias jenkkipelaaja Edwin Cerrillo viimeisteli näyttävän maalin Los Angelesin derbyssä Major League Soccerissa.

LA Galaxy voitti kotikentällään Los Angeles FC:n numeroin 4-2 (0-2) paikallisderbyssä MLS:ssä sunnuntaiaamuyönä Suomen aikaa.

Ottelussa tehtiin hienoja maaleja. Los Angeles FC johti vielä avausjakson jälkeen numeroin 0-2, mutta LA Galaxy tuli toisella jaksolla rinnalle ja ohi.

55. minuutilla nähty 2–2-tasoitusmaali oli upea. Riqui Puig syötti Edwin Cerrillolle ja tämä tälläsi noin 20 metristä pallon vastustamattomasti vasempaan yläkulmaan!

29 joukkueen MLS:n kärjessä porskuttaa Inter Miami (28 ottelua, 62 pistettä). Toisena on juuri LA Galaxy (29 ottelua, 55 pistettä) ja kolmantena FC Cincinnati (28 ottelua, 52 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Lionel Messi teki kaksi ja syötti yhden – Inter Miami porskuttaa MLS:n kärjessä

Edwin Cerrillo viimeistelee

Edellinen artikkeliMestarien liigan uusi liigavaihe käynnistyy – tässä avausviikon ottelut
Seuraava artikkeliVideo: Sol Campbell ja jalkapallohistorian pisin liukutaklaus EM-karsinnoissa 2007