Cristiano Ronaldo täyttää 39 vuotta – tässä legendan 50 unohtumatonta osumaa videokoosteena

Ronaldo Puoliaika

Yksi kaikkien aikojen legendoista, Portugalin maajoukkueen ja Al Nassrin Cristiano Ronaldo, täyttää maanantaina 39 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää mestarille!

Ikinuori Cristiano Ronaldo siirtyi vuoden 2022 lopussa Saudi-Arabian pääsarjajoukkue Al Nassriin todella rahakkaalla sopimuksella. Sitä ennen hän pelasi puolitoista vuotta ManU:ssa, josta lähti kuitenkin riitaisasti.

Ennen sitä mies pelasi Juventuksessa (2018–2021), Real Madridissa (2009–2018) ja Unitedissa (2003–2009). Ennen suurseuroissa pelaamista hän aloitti ammattilaisuransa Sporting CP:ssä vuonna 2002.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ronaldosta tuli Real Madridin historian eniten maaleja tehnyt pelaaja lokakuussa 2015, jolloin hän ohitti maalimäärässä legendaarisen Raulin.

Ronaldo on myös voittanut urallaan paljon. Mestarien liigan mies on voittanut viisi kertaa, Espanjan mestaruuksia on kaksi, Valioliigan mestaruuksia kolme ja Italian mestaruuksia kaksi. Hän on voittanut Fifan Ballon d’Orin peräti viisi kertaa.

Portugalin maajoukkueessa hän on pelannut vuodesta 2003 lähtien 205 ottelua, joissa on syntynyt komeasti 128 maalia. Portugali voitti Ronaldon johdolla EM-kultaa kesällä 2016.

Cristiano Ronaldo täyttää 39 vuotta

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliVideo: Gheorghe Hagin ajattoman komea kaukolaukausmaali MM-kisoissa 1994
Seuraava artikkeliVideo: Robert Taylor laukoi kuvankauniin maalin – eleettömän tyly kuti ylänurkkaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän