Pohjois-Amerikan Leagues Cupin finaali ratkesi hieman erikoisella tavalla, kun maalille lähetetty syöttö pomppi yllättäen reppuun.

Columbus Crew kaatoi Los Angeles FC:n numeroin 3-1 (1-0) Leagues Cupin finaalissa maanantaiaamuyönä Suomen aikaa.

Cucho Hernandez vei Columbuksen johtoon avausjakson lopulla, mutta Los Angeles FC tuli tasoihin 57. minuutilla, kun ranskalaislegenda Olivier Giroud osui. Ratkaisu nähtiinkin sitten aivan lopussa.

Columbus hyökkäsi vasemmalta laidalta 92. minuutilla, ja Hernandez syötti leppoisan kaaripallon maalinedustalle. Kävi klassiset – eli pallo pomppi pelaajien yli ja yllätti Los Angeles FC:n maalivahtilegenda Hugo Llorisin.

Leagues Cup on Pohjois-Amerikan Major League Soccerin ja Liga MX:n seurojen välinen vuosittainen jalkapallokilpailu, joka järjestetään Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

KATSO MYÖS: Video: Venezian Jesse Joronen ottelun hahmo – nollapeli ja tukku upeita torjuntoja

Columbus voittoon lisäajalla

Edellinen artikkeliVideo: 19-vuotiaalta Juho Talvitieltä upea suoritus – uran avausmaali Hollannin pääsarjassa
Seuraava artikkeliVideo: David Beckham matkusti aiemmin kesällä Ruotsiin hyvästelemään Sven-Göran Erikssonin