Englannin Valioliigassa nähtiin uskomaton loppuratkaisu, kun AFC Bournemouth teki kolme maalia aivan viime hetkillä.

AFC Bournemouth kaatoi vieraskentällä Evertonin numeroin 2-3 (1-0) Valioliigassa lauantaina.

Kotijoukkue Everton oli jo matkalla helpottavaan kauden avausvoittoon, kun joukkue johti numeroin 2-0 vielä 86. minuutilla. Sitten alkoi tapahtua!

Bournemouthin Antoine Semenyo teki kavennusmaalin 87. minuutilla ja Lewis Cook tasoitti 92. minuutilla. Ja vieraiden loppunousu jatkui vielä 94. minuutilla, kun vaihtomies Luis Sinisterra viimeisteli 2–3-voittomaalin!

Everton on hävinnyt alkukauden kaikki kolme sarjaotteluaan yhteismaalein 2-10.

Su 1.9. klo 18.00 ManU – Liverpool

KATSO MYÖS: Normaali päivä toimistolla – Erling Haaland teki taas hattutempun Valioliigassa

Bournemouth tekee upean nousun

Edellinen artikkeliNormaali päivä toimistolla – Erling Haaland teki taas hattutempun Valioliigassa
Seuraava artikkeliVideo: Liverpool haki tylyn vierasvoiton Old Traffordilta – Casemirolta kaksi isoa mokaa