Argentiinan ja Marokon päättyneeksi luultu ottelu jatkuikin kahden tunnin päästä – tulos muuttui

Argentiinan ja Marokon välinen ottelu olympialaisten avauspäivänä sai käsittämättömiä käänteitä loppuhetkillä.

Pariisin olympialaisten avauspäivän ottelussa Argentiinan ja Marokon välillä ei dramatiikkaa puuttunut.

Marokko johti ottelua varsinaisen peliajan tultua täyteen lukemin 2–1. Erotuomarin myöntämää lisäaikaa annettiin huimat 15 minuuttia. Argentiina hyödynsi pitkän lisäajan tasoittamalla ottelun 16. lisäminuutilla. Välittömästi maalin jälkeen kuultiin päätösvihellys, ja pelaajat poistuivat kentältä ja yleisö katsomosta.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Selvisi, ettei ottelun ruotsalaistuomari viheltänytkään peliä päättyneeksi, vaan keskeytti ottelun katsojien häiriköinnin vuoksi. Marokkolaisten faneja juoksi kentälle ja katsomosta lensi tavaraa, joten tuomari halusi taata pelaajien turvallisuuden ratkaisullaan.

Ottelua päädyttiin jatkamaan kaksi tuntia myöhemmin. Samalla ilmoitettiin, ettei Argentiinan maalia hyväksytykään paitsiotilanteen vuoksi.

Lopulta kamppailua pelattiin vielä muutama minuutti, jonka aikana lisäosumia ei nähty. Niinpä Marokko nappasi kuin nappasikin täyden pistepotin 2–1-voitolla erikoisten käänteiden päätteeksi.

Argentiinan tasoitus raivostuttaa Marokon kannattajat

Mikäli videot ei näy, voit katsoa ne TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliTapio Suominen on menehtynyt 60-vuotiaana
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Darren Bent tekee voittomaalin katsojan kentälle heittämän rantapallon kautta