Huuhkajien ja Cracovian 26-vuotias Benjamin Källman painoi kaksi maalia Puolan pääsarjassa lauantaina.

Cracovia kaatoi Motor Lublinin tennisnumeroin 6-2 (2-2) Puolan pääsarjassa, Ekstraklasassa, lauantaina.

Kotijoukkue Cracovian Benjamin Källman oli jälleen hyvällä pelituulella, kun hän teki toisella jaksolla kaksi maalia. Källman ja keskuspuolustaja Arttu Hoskonen pelasivat Cracovian paidassa täydet 90 minuuttia.

18 joukkueen Ekstraklasan kärjessä on Lech Poznan (12 ottelua, 28 pistettä). Cracovia pelaa myös vahvaa kautta ja on kolmantena (13 ottelua, 26 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: FF Jaro pyöritteli FC Lahtea Veikkausliigan karsinnassa – Sergei Eremenko kapellimestarina

Benjamin Källman viimeistelee kaksi

Edellinen artikkeliVideo: Ilmari Niskanen painoi hienon maalin Englannin Ykkösliigassa
Seuraava artikkeliVideo: Petteri Forsell pamautti komean maalin lisäajalla Turkin divarissa