28-vuotias kamerunilaismaalivahti André Onana otti näyttävän tuplatorjunnan, kun Manchester United pelasi jälleen tasapelin.

Fenerbahce ja Manchester United pelasivat 1–1-tasapelin Eurooppa-liigan liigavaiheessa torstai-iltana.

Christian Eriksen vei ManU:n vierasjohtoon vartin pelin jälkeen. Maalivahti André Onana oli piti ManU:n johdossa tauolle saakka.

Nimittäin Fenerbahcen Youssef En-Nesyrilla oli avausjakson loppupuolella loistava tilaisuus tasoittaa, kun hän pääsi puskemaan parin sekunnin sisällä kahteen kertaan. Molemmilla kerroilla Onana kuitenkin torjui upeasti.

En-Nesyri pääsi lopulta maalintekoon, kun hän tasoitti toisen jakson alussa loppunumeroiksi 1-1. Manchester Unitedin kaikki kolme liigavaiheen ottelua ovat päättyneet tasapeliin.

André Onana torjuu hienosti

Edellinen artikkeliVideo: Jättiyllätys Tanskan Cupissa – kyläseura Brabrand pudotti FC Nordsjællandin