Tanskan Cupissa nähtiin todellinen yllätys, kun 4. korkeimmalla sarjatasolla pelaava piskuinen Brabrand IF tiputti pääsarjaseura FC Nordsjællandin.

Brabrand voitti FC Nordsjællandin rankkarikisan jälkeen maalein 10-9 (1-1) Tanskan Cupin, DBU Pokalenin, neljännesvälierissä keskiviikkoiltana. Noin 1000 katsojaa vetävä kotistadion Århusissa oli tupaten täynnä.

Vierasjoukkue FC Nordsjælland meni johtoon heti 7. minuutilla Levy Nenen maalilla. Brabrand kuitenkin taisteli sinnikkäästi, ja Mikkel Toftgaard Frandsen tasoitti 67. minuutilla.

Lopulta ratkaisua haettiin rankkarikisasta, jonka Brabrand oli parempi. Katsojat ryntäsivät kentälle juhlimaan voittoa pelaajien kanssa.

KATSO MYÖS: Video: FF Jaro pyöritteli FC Lahtea Veikkausliigan karsinnassa – Sergei Eremenko kapellimestarina

Brabrand juhlii hienoa voittoa

Edellinen artikkeliVideo: HJK:lle kotivoitto Konferenssiliigassa – lisäajan viime hetkillä nähtiin VAR-draamaa
Seuraava artikkeliVideo: ManU-maalivahti André Onanalta nähtiin upea tuplatorjunta Eurooppa-liigassa