37-vuotias Leicester-legenda Jamie Vardy ihastutti ja vihastutti jälleen, kun, kun hän meni naureskelemaan Southamptonin kannattajien eteen.

Leicester kaatoi vieraskentällä Southamptonin numeroin 2-3 (2-0) Valioliigassa lauantaina.

Kotijoukkue Southampton johti tauolla 2-0, mutta Leicester tuli toisella jaksolla rinnalle ja ohi. Jamie Vardy tasoitti rankkarista 74. minuutilla ja Jordan Ayew teki 2–3-voittomaalin ajassa 90+8 minuuttia.

Ottelun jälkeen kamerat tallensivat Vardyn, joka seisoi itsevarmana ja naureskelevana Southamptonin kannattajien edessä. On se melkoinen persoona!

20 joukkueen Valioliigan kärjessä on Liverpool (8 ottelua, 21 pistettä) ja toisena Man City (8 ottelua, 20 pistettä). Sarjanousija Leicester on sijalla 14 (8 ottelua, 9 pistettä).

On vain yksi Jamie Vardy

Edellinen artikkeliVideo: Tasan 37 vuotta sitten – Mika Aaltonen laukoi uskomattoman voittomaalin San Sirolla