24-vuotias brassitähti Vinícius Júnior oli ottelun ylivoimainen hahmo Mestarien liigassa, kun Real Madrid oli hurjana toisella jaksolla.

Real Madrid murjoi kotikentällään Borsussia Dortmundin numeroin 5-2 (0-2) Mestarien liigan liigavaiheen kolmannella ottelukierroksella tiistai-iltana.

Saksalaisvierasjoukkue johti avausjakson jälkeen 0-2, mutta toisella jaksolla kyyti oli kylmää. Antonio Rüdiger ja Lucas Vázquez osuivat kertaalleen sekä illan tähti Vinícius Júnior kolme kertaa.

Vinícius Júniorin illan toinen osuma oli häikäisevä! Hän sai pallon oman rankkarialueen tuntumassa, juoksi vauhdikkaasti läpi kentän ja sijoitti lopulta kliinisesti, 4-2. Hän kruunasi iltansa tekemällä kolmannen maalin vielä lisäajalla.

Young Boys – Inter

Edellinen artikkeliVideo: Ex-maalivahti David Jamesilta hämmentävä suoritus – torjui pikkupojan kaksi rankkaria
Seuraava artikkeliPetri Vuorinen on HJK:n uusi urheilujohtaja