39-vuotias portugalilaisikoni Cristiano Ronaldo ratkaisi sarjamatsin aivan lopussa Saudi-Arabiassa perjantai-iltana.

Al-Nassr FC kaatoi vieraskentällä Al-Shababin numeroin 1-2 (0-0) Saudi Professional Leaguessa.

Vierasjoukkue Al-Nassrin Aymeric Laporte teko 0–1-maalin 69. minuutilla, mutta Al-Shabab tasoitti 90. minuutilla. Lisäajan viime sekunneilla nähtiin kuitenkin vielä ratkaisu.

Al-Nassr sai rankkarin, ja Cristiano Ronaldo laittoi pallon reppuun.

18 joukkueen Saudi Professional Leaguen kärjessä jatkaa puhtaalla pelillä Al-Hilal (7 ottelua, 21 pistettä). Al-Nassr on toisena (7 ottelua, 17 pistettä).

Cristiano Ronaldo ratkaisee lopussa

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Sam Allardycen hulvaton reaktio Jose Mourinhon kritiikille – ”Ei kiinnosta p*skaakaan!”