Klassikkovideo: Teemu Pukki laukoo voittomaalin 94. minuutilla Tallinnan illassa syksyllä 2018

Tallinnan illassa nähtiin päivälleen kuusi vuotta sitten unohtumattomia hetkiä, kun Huuhkajat otti voiton lisäajalla.

Suomi kaatoi tuolloin vieraskentällä Viron numeroin 0-1 (0-0) Nations Leaguen ottelussa tasan kuusi vuotta sitten 12. lokakuuta 2018.

Ottelun voittomaali syntyi 94. minuutilla, kun Teemu Pukki laittoi pallon reppuun! Paikalla oli yli 3000 äänekästä suomalaiskannattajaa ja tunnelma Tallinnassa oli uskomaton!

Viime sekuntien maali sai A Le Coq Arenan suomalaispäädyn villiksi. Ja niinhän siinä kävi, että Suomi eteni historiallisesti EM-kisoihin 2020 tai siis 2021!

KATSO MYÖS: Video: Vaparikuvio yllätti Italian – Belgia teki eleettömän upean maalin

Teemu laittaa Tallinnan sekaisin

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliVideo: Vaparikuvio yllätti Italian – Belgia teki eleettömän upean maalin