Elokuussa HJK:sta Aberdeeniin siirtynyt 21-vuotias laiturikiituri Topi Keskinen teki taas Skotlannin pääsarjassa.

Aberdeen kaatoi kotikentällään Heartsin numeroin 3-2 (1-1) Skotlannin Valioliigassa sunnuntaina. Kotijoukkueen Topi Keskinen heilutti verkkoa!

Keskinen vei Aberdeenin johtoon heti 2. minuutilla. Heart tuli rinnalle ja ohi, mutta Aberdeen teki hienot nousut. Nicky Devlin tasoitti 65. minuutilla ja Ante Palaversa teki 3–2-voittomaalin 88. minuutilla.

Keskinen maalasi myös edellisellä sarjakierroksella, kun Aberdeen voitti vieraissa Dundee FC:n numeroin 1-2.

Aberdeen on aloittanut uuden sarjakauden loistavasti, sillä joukkue on voittanut kaikki seitsemän otteluaan maalierolla 15-6. Suurseura Glasgow Celtic on voittanut niin ikään seitsemän otteluaan maalierossa 22-1, ja joukkueet ovat sarjan kärjessä.

KATSO MYÖS: Video: Topi Keskinen laukoi voittomaalin Skotlannin Valioliigassa – Aberdeen hurjassa vireessä

Topi Keskinen viimeistelee

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: 25-vuotias Sami Hyypiä tekee avausmaalinsa Liverpoolissa syksyllä 1999
Seuraava artikkeliVideo: Tyylikäs kuti – Leo Walta viimeisteli näyttävän maalin Allsvenskanissa