Äskettäin 30 vuotta täyttänyt Huuhkajien ja Venezian Joel Pohjanpalo laittoi pallon reppuun legendaarisella Stadio Olimpicolla.

AS Roma kaatoi sarjanousija Venezian numeroin 2-1 (0-1) kotikentällään sunnuntaina Serie A:ssa.

Vierasjoukkue Venezia meni yllättäen johtoon avausjakson lopulla. Maalinedushässäkän päätteeksi kapteeni Joel Pohjanpalo pamautti pallon reppuun, 0-1 siihen!

AS Roma sai tehtyä tasoitusmaalin 75. minuutilla, kun Bryan Cristante viimeisteli Lorenzo Pellegrinin syötöstä. Ja sitten vielä vaihtomies Niccolò Pisilli teki voittomaalin 83. minuutilla, joten AS Romalle pisteet maalein 2-1.

Pohjanpalo maalasi myös viime kierroksella, kun hän teki uransa ensimmäisen maalin Serie A:ssa. Venezia otti tuossa matsissa 2–0-kotivoiton.

Maalivahti Jesse Joronen pelasi täydet 90 minuuttia Venezian maalilla. Pohjanpalo puolestaan vaihdettiin kentältä 85. minuutilla. Venezia on Serie A:ssa sijalla 18 (6 ottelua, 4 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Topi Keskinen laukoi voittomaalin Skotlannin Valioliigassa – Aberdeen hurjassa vireessä

Joel Pohjanpalo viimeistelee

Jos video ei aukea, voit yrittää katsoa sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliVideo: Topi Keskinen laukoi voittomaalin Skotlannin Valioliigassa – Aberdeen hurjassa vireessä
Seuraava artikkeliVideo: 16-vuotias Nelli Merjamo teki käsittämättömän maalin – kantapääohjaus maalivahdin yli