26-vuotias Huuhkajien ja Cracovian Benjamin Källman oli ottelun hahmona Puolan pääsarjassa, kun mies painoi kaksi maalia.

Cracovia voitti vieraskentällä Jagiellonia Bialystokin numeroin 2-4 (2-2) Puolan Ekstraklasassa viikonloppuna.

Vierasjoukkue Cracovian Benjamin Källman osui heti 3. minuutilla. Ottelun toisen maalinsa hän nikkasi puolestaan 53. minuutilla – ja tuo 2–3-osuma jäi myös voittomaaliksi.

Källman on tehnyt alkukauden viidessä sarjaottelussa kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön. Hän on pelannut Cracoviassa kesästä 2022 lähtien.

18 joukkueen Ekstraklasan kärjessä on viiden kierroksen jälkeen neljä joukkuetta. Legia Varsovalla, Pogoń Szczecin, Lech Poznanilla ja Cracovialla on kaikilla kasassa 10 pistettä.

KATSO MYÖS: Video: AC Oulun kreikkalaisvalmentaja kihisi taas – minuutin välein varoitus ja sitten suihkuun

Benjamin Källman tekee voittomaalin

Edellinen artikkeliVideo: Eero Ylösen vapari lipsahti FF Jaron verkkoon – MP:lle taas rökälevoitto
Seuraava artikkeliVideo: Jamie Vardy on jälleen Valioliigassa – pallo maaliin sekä upeaa kuittailua Tottenhamille