39-vuotias portugalilaislegenda Cristiano Ronaldo nousi otsikoihin, ja tällä kertaa hieman ikävimmissä merkeissä.

Al-Hilal kaatoi Al-Nassrin numeroin 1-4 (1-0) Saudi-Arabian Super Cupin finaalissa viikonloppuna.

Al-Nassr johti ottelua tauolla numeroin 1-0 Cristiano Ronaldon maalilla. Toisella jaksolla Al-Hilal meni kuitenkin menojaan ja teki neljä maalia. Tähtihyökkääjä Aleksandar Mitrović osui kahdesti sekä Sergej Milinković-Savić ja Malcolm kertaalleen.

Neljännen maalin jälkeen keskiympyrässä turhautuneena seissyt Ronaldo näytti oman joukkueensa puolustuslinjalle, että siellä ollaan aivan unessa. Ja loppuvihellyksen jälkeen hän marssi pukukoppiin jättäen mitaliseremoniat väliin. Kieltämättä aika erikoista käytöstä kapteenilta.

KATSO MYÖS: Video: AC Oulun kreikkalaisvalmentaja kihisi taas – minuutin välein varoitus ja sitten suihkuun

Cristiano Ronaldo elehti omille joukkuetovereilleen

Edellinen artikkeliVideo: Lukas Hradecky kujeili rankkarikisassa – Bayer Leverkusen voitti Saksan Supercupin
Seuraava artikkeliTuplaus: Viikko käyntiin futiksella!