Jyväskylässä nähtiin häikäisen tyylikäs maali, kun JJK:n 20-vuotias Sherman Osso näytti osaamistaan ja laittoi verkot heilumaan.

JJK kaatoi FC Vaajakosken Ykkösen derbyssä numeroin 3-1 (0-1) perjantai-iltana Jyväskylässä.

Vierasjoukkue FC Vaajakoski johti tauolla 0-1, mutta JJK tuli kuitenkin toisella jaksolla rinnalle ja ohi. Ottelun lisäajalla nähtiin vielä mahtava maali.

JJK:n Sherman Osso riisti pallon vastustajalta ja pujotteli aikansa vaajakoskelaispuolustuksen keskellä. Lopulta täydellinen kuti yläriman kautta reppuun, 3-1!

KATSO MYÖS: Video: FC Interin Florian Krebs laukoi ensi kaksi vaparia tolppiin – ja teki lopulta upean maalin

Sherman Osso sooloilee

Edellinen artikkeliVideo: FC Interin Florian Krebs laukoi ensi kaksi vaparia tolppiin – ja teki lopulta upean maalin
Seuraava artikkeliTriplaus: Toisen päivän pelivalinnat