25-vuotias ranskalaistähti Kylian Mbappe maalasi heti ensimmäisessä virallisessa ottelussaan Real Madridin paidassa Super Cupin finaalissa.

Real Madrid kaatoi Atalantan numeroin 2-0 (0-0) Super Cupin finaalissa Varsovassa, Puolassa, keskiviikkoiltana.

Ottelun molemmat maalit syntyivät toisella jaksolla. Voittomaaliksi jäänyt 1–0-osuma syntyi 59. minuutilla, kun Vinicius Junior syötti ja Federico Valverde viimeisteli.

Ja sitten 68. minuutilla nähtiin toinen maali. Jude Bellingham syötti nätisti takaviistoon, ja PSG:stä siirtynyt Kylian Mbappe laukoi ensimmäisen mutta tuskin viimeisen maalinsa Realille.

Super Cupin finaalissa kohtaavat perinteiseen tyyliin viime kauden Mestarien liigan voittaja sekä Eurooppa-liigan voittaja. Kannu oli Realille jo kuudes.

Kylian Mbappe viimeistelee

Edellinen artikkeliVideo: Kalmar AIK:n pelaajat ajoivat hiuksensa tukeakseen syöpään sairastunutta kapteeniaan
Seuraava artikkeliVideo: Hull Cityn maalivahdille sattui nolo moka – Charlie McNiell kiitti ja teki tyhjiin