Englannin Liigacupissa nähtiin melkoinen lahjamaali, kun Sheffiield Wednesdayn Charlie McNiell pääsi heiluttamaan helposti verkkoa.

Sheffield Wednesday kaatoi vieraskentällä Hull Cityn numeroin 1-2 (1-2) Liigacupin 1. kierroksella keskiviikkoiltana.

Ottelun kaikki kolme maalia nähtiin jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Sheffield Wednesdayn Charlie McNiell osui heti 1. minuutilla, mutta Hull Cityn Marvin Mehlem tasoitti 9. minuutilla.

Heti tasoitusmaalin jälkeen nähtiin kuitenkin helppo voittomaali. Hull City pelasi pallon alaspäin maalivahdilleen Anthony Racioppille, jonka haltuunotto meni täysin pieleen, ja McNiell pääsi tekemään lahjamaalin, 1-2.

KATSO MYÖS: Video: Real Madrid voitti Super Cupin – Kylian Mbappe heilutti heti verkkoa uudessa seurassaan

Charlie McNiell saa lahjamaalin

Edellinen artikkeliVideo: Real Madrid voitti Super Cupin – Kylian Mbappe heilutti heti verkkoa uudessa seurassaan
Seuraava artikkeliJarkko Wiss on KuPS:n tuleva päävalmentaja – ”Ihmistä ei voi tuomita loppuelämäksi yhden virheen takia”