VIDEO: Mohammad Al-Emara perustelee kylmän rauhallisesti tuomion Ilveksen valmentajalle: ”Haluutsä kuunnella?”

Veikkausliigassa nähtiin sunnuntaina ensiluokkaista tuomarointia, kun Mohammad Al-Emara kertoi perustelut tuomiolleen.
Veikkausliigassa nähtiin sunnuntaina ensiluokkaista tuomarointia, kun Mohammad Al-Emara kertoi perustelut tuomiolleen.

Veikkausliigassa nähtiin sunnuntaina ensiluokkaista tuomarointia, kun Ilves–VPS-ottelun tuomaroinut Mohammad Al-Emara kertoi suorassa TV-lähetyksessä perustelut ottelun käännekohtana toimineelle tuomiolleen. Ilveksen päävalmentaja Joonas Rantanen ei voinut tilanteessa muuta kuin hyväksyä tuomion sekä perustelut.

Keskustelua herättänyt tuomio nähtiin jo ottelun 13. minuutilla, kun Ilveksen maalivahti Otso Virtanen sai punaisen kortin ja lensi näin ulos ottelusta. Tilanteessa Virtanen tuli palloa vastaan rankkarialueen ulkopuolelle, otti pelivälineen huonosti rinnallaan haltuun ja joutui lopulta kaatamaan prässäämään tulleen VPS-hyökkääjän.

Ilveksen valmentaja Rantanen oli eri mieltä tuomiosta, sillä prässäämään lähtenyt VPS-hyökkääjä Jevgeni Bashkirov oli tilanteen käynnistyessä paitsiossa. Al-Emara kuitenkin kysyi purnaamaan tulleelta Rantaselta ”haluutsä kuunnella?”, ja selitti miksi tuomio meni miten meni. Paitsiotilanne nimittäin purkautui sääntökirjan mukaisesti silloin, kun Virtasella oli kontrolloidusti mahdollisuus pelata palloa. Tämän jälkeen kyseessä oli jo uusi tilanne, jossa Virtasen rike Bashkiroviin tapahtui.

Ilves johti ottelua ulosajon sattuessa 1–0, mutta ylivoimalla pelannut VPS muutti lukemat vielä avausjakson aikana 1–2:een. Tamperelaiset kuitenkin voittivat ottelun lopulta 3–2.

Mohammad Al-Emara on valittu pelaajien toimesta Veikkausliigan parhaaksi tuomariksi peräti kuusi kertaa.

Edellinen artikkeliGnistan pelaa kauden loput kotiottelunsa Bolt Arenalla
Seuraava artikkeliTuplaus: Ensimmäisen päivän valinnat!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän