Triplaus käyntiin perjantain kunniaksi!

Triplaus

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, mikäli perjantain veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 3000 € rahapalkinnon.

Triplaus – päivä 1 pelivalinnat

Tämän viikon Triplauksen startissa katseet käännetään käynnissä olevaan Golfin The Open -turnaukseen, jossa käynnistellään tänään toista pelikierrosta. Pelikupongille valikoitui kaksi H2H-kohdetta, joissa molemmissa luotetaan ennakkosuosikin voittoon.

Justin Thomas vs Sungjae Im

Justin Thomas pelasi ensimmäisen kierroksen läpi komealla -3 tuloksella. Thomas on ensimmäisen pelipäivän jälkeen kolmannella sijalla, kolme lyöntiä kärjessä olevaa Daniel Brownia perässä. Etelä-Korealaisen Im Sungjaen startti ei puolestaan ollut kovinkaan vakuuttava kun korttiin merkattiin päivän päätteeksi +6 lukema. Thomas on ansaitusti tämän parin ehdoton suosikki ja me luotamme Thomasin voittavan Sungjaen eiliseen tapaan.

Tony Finau vs Russel Henley

Myös tässä parissa luotetaan ennakkosuosikkiin, vaikka pari on lähtökohtaisesti tasaisempi kuin vetokupongin toinen kohde. Henley pelasi ensimmäisen kierroksen komeasti tulokseen -2. Myös Finau aloitti turnauksen varsin kelvollisesti, sillä ensimmäinen pelipäivä päättyi par-tulokseen. Tänään tilanne tulee kuitenkin kääntymään päinvastoin, sillä emme usko Henleyn kykenevän tänään samanlaiseen kierrokseen kuin eilen.

Triplaus käyntiin!

triplaus

Lue myös: Voita golfmatka jenkkeihin!

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Maalivahti tasoittaa saksarilla 96. minuutilla – ja hämmentävä tuuletus päälle
Seuraava artikkeliManchester City teki kesän ensimmäisen hankintansa – Savinho taivaansinisiin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän