HJK:lta upeaa urheiluhenkeä – tarjoaa Gnistanille Bolt Arenaa ilmaiseksi käyttöön loppukaudeksi

Lauantaina 13. heinäkuuta kotistadioninsa tulipalossa menettänyt IF Gnistan pelaa kauden loput kotiottelunsa Bolt Arenalla.
Lauantaina 13. heinäkuuta kotistadioninsa tulipalossa menettänyt IF Gnistan pelaa kauden loput kotiottelunsa Bolt Arenalla.

Veikkausliigaan nousseen Gnistanin Mustapekka Areenan katsomo on palanut lähes maan tasalle viime yönä. HJK on tehnyt tyylikkään ehdotuksen.

Gnistanin kotistadion, Mustapekka Areena, kunnostettiin juuri täksi kaudeksi, jotta se täyttää Veikkausliigan lisenssiehdot. Lisäksi Gnistan pelaa 100-vuotisjuhlakauttaan.

Areenan katsomo paloi täysin lauantaina aamuyöllä. Gnistanin sunnuntainen kotiottelu IFK Mariehamnia vastaan on siirretty, eikä Oulunkylässä pelata enää tällä kaudella.

Suomalainen jalkapalloyhteisö on ollut järkyttynyt tapahtuneesta, ja avuntarjouksia on sadellut Gnistanille. HJK:n johtohahmo Aki Riihilahti ilmoitti Iltalehdessä, että HJK tarjoaa Gnistanille Bolt Arenaa loppukauden kotipelien ottelupaikaksi – täysin ilmaiseksi.

”Se on kaikkien velvollisuus olla mukana tällaisessa hirveässä asiassa. Se laitetaan mahdolliseksi, jos kaveria pystyään sillä tavalla jeesaamaan”, kommentoi Riihilahti Iltalehdessä.

LUE MYÖS: Surullinen näkymä – Gnistanin kotistadionin katsomo paloi

Gnistanin kotisadionin katsomossa tulipalo

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliSurullinen näkymä – Gnistanin kotistadionin katsomo paloi
Seuraava artikkeliVideo: Maximus Tainio painoi häikäisevän maalin TPS:n verkkoon – SalPalle yllätysvoitto Turussa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän