Klassikkovideo: Pasi Rautiainen astelee shortseissa ja pikkutakissa TV-studioon

Suomifutiksen väriläiskä ja mahtava jalkapallopersoona Pasi Rautiainen täyttää torstaina 63 vuotta. Isot onnittelut!

Maailmaa pelaajana ja valmentajana valloittanut Pasi Rautiainen tunnetaan etenkin TV-studioiden räväkkänä sanankäyttäjänä. Harvalla pysyy naama peruslukemilla, kun Rautiainen pääsee vauhtiin. Intohimoinen suhde kuningaslajiin välittyy joka hetkestä, oli kyseessä sitten Mestarien liigan finaali tai kolmosdivarin karsintaottelu.

Peliuransa huippuvuodet Rautiainen vietti Arminia Bielefeldissä, jossa nousi vuosina 1982–1986 jopa kulttipelaajan asemaan. Keskikenttämies pelasi 113 sarjamatsia ja teki niissä 16 maalia. Valmentajauran kohokohtia olivat Suomen Cupin voitto vuonna 1999 FC Jokerien peräsimessä sekä monet sarjanousut ja kärkipään sijoitukset Suomessa ja Virossa.

Rautiainen on ihastuttanut pitkään TV-studioiden asiantuntijana. Lokakuussa 2021 Huuhkajat kohtasi Ukrainan EM-karsinnoissa Olympiastadionilla.

Juuri ennen aloitusvihellystä V Sport Suomen videokameraan tallentui hauska heti, kun Pasi Rautiainen kiirehti studioon. Pasin asusteena oli klassinen yhdistelmä pikkutakki ja shortsit. On se!

On vain yksi Pasi Rautiainen

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliHelmarit jäi Italian jyrän alle – unelma EM-kisapaikasta elää vielä
Seuraava artikkeliManchester United kaappasi Real Madridin himoitseman ranskalaistopparin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän