34-vuotias Teemu Pukki pääsi pitkästä aikaa maalin makuun, kun hän heilutti verkkoa MLS:ssä lähes neljän kuukauden tauon jälkeen.

LA Galaxy voitti kotikentällään Minnesota Unitedin numeroin 2-1 (1-0) Major League Soccerissa maanantaiaamuyönä Suomen aikaa.

Kotijoukkue LA Galaxy johti tauolla, mutta 70. minuutilla nähtiin tasoitus. Teemu Pukki pääsi kuljettamaan palloa vapaasti ja laukoi lopulta tarkasti pallon vasempaan alakulmaan! Kauden kolmas sarjamaali.

LA Galaxy teki kuitenkin voittomaalin 90. minuutilla. Ottelun hahmo Gabriel Pec viimeisteli toisen maalinsa, ja näin kotijoukkueelle voitto numeroin 2-1.

Pukki vaihdettiin kentälle tunnin kohdilla, kun taas Robin Lod pelasi täydet 90 minuuttia. Tappio oli Minnesotalle jo kuudes peräkkäinen.

29 joukkueen MLS:n kärjessä on FC Cincinnati (22 ottelua, 48 pistettä) ja toisena Inter Miami (23 ottelua, 47 pistettä). Minnesota on sijalla 16 (22 ottelua, 29 pistettä).

Teemu Pukki maalinteossa

Edellinen artikkeliVideo: Virgil van Dijk yllättää Liverpool-kannattajan kesken työpäivän Supermarketin parkkipaikalla
Seuraava artikkeliVideo: Paolo Di Canio ja harvinaisen hieno Fair play -suoritus Valioliigassa 2000