Major League Soccerissa nähtiin todella myöhäinen voittomaali, kun Atlanta United nousi kotivoittoon.

Atlanta United kaatoi kotikentällään Chicago Firen numeroin 2-1 (1-0) Major League Soccerissa viikonloppuna.

Kotijoukkue Atlanta meni johtoon 13. minuutilla, kun Giorgos Giakoumakis osui. Vieraiden vaihtomies Kacper Przybylko tasoitti 90. minuutilla, ja näytti siltä, että pisteet tasataan.

Lisäajan viimeisillä sekunneilla nähtiin kuitenkin vielä draamaa. Atlanta sai kulmapotkun, ja pallo kimposi lopulta Chicago-pelaaja Maren Haile-Selassiesta omaan maaliin, 2-1.

29 joukkueen Major league Socceria on pelattu nyt noin yhdeksän kierrosta. Kärjessä on 20 pisteellä New England Revolution ja FC Cincinnati.