Saksan Bundesliigassa nähtiin viikonloppuna hauska voitonjuhlinta, kun Hertha Berlinin pelaajat tuulettivat tyhjien katsomoiden edessä.

Hertha Berlin kaatoi paikallismatsissa kotikentällään Union Berlinin numeroin 3-1 (0-1) viikonloppuna Saksan Bundesliigassa.

Union Berlin johti tauolla Taiwo Awoniyin osumalla. Hertha Berlinin Peter Pekarik tasoitti toisen jakson alussa ja Krzysztof Piatek teki lopussa kaksi maalia, joten näin ollen 3-1-kotivoitto oli lopputuloksena.

Ottelun jälkeen kotijoukkue Hertha Berlinin muutama pelaaja meni juhlimaan voittoa katsomon etenee. Katsojia ei otteluun saatu ottaa, mutta tyhjät penkit eivät estäneet voitosta nauttimista.