KuPS teki kovan tempun torstai-iltana, kun joukkue pudotti slovakialaisen suurseura Slovan Bratislavan Eurooppa-liigan karsintojen 2. kierroksella!

KuPS:n ja Slovan Bratislavan varsinainen peliaika päättyi maalittomana. Molemmilla joukkueilla oli muutama loistava paikka ratkaista ottelu, mutta ei maistunut.

Edessä oli jatkoaika. Vieraat tekivät 0-1-johtomaalin 101. minuutilla ja näytti jo siltä, että jälleen suomalaisjoukkue kokee karmean pettymyksen. Mutta sitkeä KuPS tasoitti minuutti ennen jatkoajan loppua Aniekpeno Udohin maalilla.

Rankkarikisassa sankariksi nousi kuopiolaisten maalivahti Otso Virtanen, joka torjui kaksi kertaa. Näin KuPS etenee Eurooppa-liigan karsintojen 3. kierrokselle, jossa vastaan tulee liettualainen Süduva. Ottelu pelataan Kuopiossa torstaina 24. syyskuuta klo 19:00.