Mohamed Salahilta nähtiin käsittämättömän upea laukaus aivan ylänurkkaan, kun Liverpool kaatoi Chelsean Valioliigan kärkiottelussa.

Chelseaa isännöinyt Liverpool oli menettänyt sarjajohtonsa aiemmin sunnuntaina, kun Manchester City kaatoi Raheem Sterlingin tehojen myötä Crystal Palacen lukemin 1-3.

Jürgen Kloppin johtama miehistö kuitenkin nappasi sarjan kärkipaikan takaisin haltuunsa varsin vakuuttavan esityksen jälkeen. Tilastojen valossa ottelua melko selkeästi hallinneen Liverpoolin tehohetki ajoittui toisen jakson alkuun.Ensin Sadio Mané viimeisteli ottelun avausmaalin 51. minuutilla, ja vain kahta minuuttia myöhemmin Merseysidellä juhlittiin Mohamed Salahin onnistumista. Ottelu päättyi lopulta Liverpoolin 2-0 voittoon.

Maaleista varsinkin Salahin iskemä 2-0 osuma oli kaunista katsottavaa. Tapansa mukaan oikealta laidalta keskelle leikannut egyptiläistähti lähetti vasemmalla jalallaan upean laukauksen, joka päätyi aivan Kepa Arrizabalagan vartoiman maalin takayläkulmaan.

Kahdella pisteellä Valioliigaa johtava Liverpool on pelannut yhden ottelun toisena olevaa Manchester Cityä enemmän. Liverpoolilla on vielä neljä ottelua Valioliigassa. Chelsealle tappio puolestaan tarkoitti sitä, että vähemmän pelanneilla ManU:lla ja Arsenalilla on nyt oiva mahdollisuus nousta sinipaitojen edelle taistelussa Mestarien Liigaan oikeuttavista paikoista.