Erotuomari kuuli ”What”, joten aladivaripelaaja Sanchez Watt sai punaisen kortin

Billericay Town Sanchez Watt puoliaika

Billericay Town Sanchez Watt puoliaika

Englannin alasarjoissa, National League Southissa, nähtiin tiistai-iltana hämmentävä välikohtaus. Entinen Arsenal-pelaaja Sanchez Watt sai punaisen kortin, joka vaihtui pian keltaiseksi. Syy: hänen sukunimi lausutaan samalla tavalla kuin mitä-kysymys, eli what?

Watt pelasi debyyttiotteluaan uudessa joukkueessaan Hemel Hemsptead Town FC:ssä, kun vastassa oli East Thurrock United. Ottelu päättyi Hemelin 2-0-kotivoittoon.

Ottelun tuoksinnassa erotuomari kutsui Wattin luokseen taklaustilanteen jälkeen. Tarkoitus oli antaa keltainen kortti ja samalla erotuomari kyseli pelaajan nimeä. Watt sanoi moneen otteeseen, että ”Watt”. Erotuomari luuli, että Sanches sanoi tiuskien ”What” ja antoi punaisen kortin.

Hemel FC:n kapteeni Jordan Parkes meni välikohtauksen jälkeen kertomaan erotuomarille, että pelaajan nimi on siis Watt, eikä hän yrittänyt huudella muuta kuin sukunimeään. Tämän jälkeen erotuomari perui punaisen kortin ja antoi vain keltaisen, kuten alun perin oli tarkoituskin.

27-vuotias Watt kuului Arsenalin organisaatioon vuodet 2009-2013. Hän on kolunnut läpi myös Englanniun nuorisomaajoukkueita, joten ihan pelimies on kyseessä.

Sanchez Watt sai punaisen kortin epäonnisen sukunimensä takia

Lähde: Mirror

LUE MYÖS: Alasarjajoukkue Witham Townin ainoa vieraskannattaja lauloi chantteja 90 minuuttia

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän