Real Madrid otti vakuuttavan 5-0 voiton Sevillasta vahvan ensimmäisen puoliajan ansiosta.

Peli oli kerennyt vanhentua vain hetken, kun Sevillan puolustus syötti kulmasta vahingossa Nachon maalintekopaikkaan ja hän ei erehtynyt vaan vei joukkueensa 1-0 johtoon.

Toisessa maalissa Cristiano Ronaldo sai Asensiolta hyvän pystysyötön puolustuksen linjan taakse ja tälläisistä paikoista ei Ronaldo usein erehdy. Hetkeä myöhemmin Ronaldo teki illan toisen maalin pilkulta.

Neljännestä maalista vastasi Toni Kroos ja viimeisen maalin teki Real Madrid B:stä täksi kaudeksi ykkösjoukkueeseen nostettu 19-vuotias Achraf Hakimi.

Katso ottelun kooste videosta:

Real Madrid kohtaa seuraavaaksi Barcelonan ja he saavat Unibetilta voitolleen kertoimeksi 2.25. Ottelu näkyy Unibet TV:ssä.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.