Puoliaika.com otteluennakko: Sunderland – Chelsea

Coolbet

Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,Englannin Valioliigan sarjataulukossa jumbona oleva Sunderland isännöi tänään kello 21.45 käynnistyvässä ottelussa sarjaa johtavaa Chelseata, joka on yhdeksän ottelun voittoputkessa.

Katastrofaalisen heikon alkukauden Valioliigassa pelannut Sunderland on osoittanut piristymisen merkkejä. Kovan kritiikin ja paineen alle joutuneen David Moyesin luotsaama joukkue keräsi kauden kymmenestä ensimmäisestä ottelusta vain säälittävät kaksi sarjapistettä, mutta nyt kelkka vaikuttaa kääntyneen ainakin hetkellisesti. Sunderland on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan kolme.

Sunderlandin edellinen kotiottelu Leicesteria vastaan Stadium of Lightilla päättyi ”The Black Catsien” 2-1 kotivoittoon. Sunderland on kuitenkin pisteiden valossa koko liigan huonoin kotijoukkue, vaikka se onkin ottanut tämän kauden kolmesta voitostaan kaksi kotikentällään.

Valioliigaa johtava Chelsea kulkee tällä hetkellä upeassa yhdeksän ottelun voittoputkessa. Antonio Conten ryhmä on ollut liekeissä ja yhdeksän edellisen sarjaottelun maaliero on murskaavasti 22-2. Chelsean espanjalaishyökkääjä Diego Costa johtaa Valioliigan maalipörssiä 12 maalilla. Chelsean toiseksi paras maalintekijä Eden Hazard on loukkaantuneena ja sivussa ovat myös puolustajakaksikko John Terry sekä Kurt Zouma.

Sunderlandin maalintekovastuu lepää joukkueen parhaan maalintekijän Jermain Defoen harteilla. Sunderland on tehnyt tällä kaudella vain 14 maalia ja 34-vuotias Defoe on tehnyt niistä kahdeksan. Nigerialaishyökkääjä Victor Anichebe on heiluttanut verkkoa kolmesti. Sunderlandilla on viisi pelaajaa loukkaantuneena ja keskikentällä isossa roolissa oleva Didier Ndong on tänään pelikiellossa.

Chelsea lähtee joukkueiden kauden ensimmäiseen kohtaamiseen ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Vedonlyöntikohteita tiiraillessa ei Chelsean voittoputken katkeamiselle voi juurikaan löytää syitä. Chelsea tulee pitämään palloa ja Sunderland muodostaa tiiviin puolustusmuurin 16-rajan tuntumaan. Kotijoukkueen mahdollisuudet piilevät nopeissa vastahyökkäyksissä, joissa Defoe on pallon saadessaan vaarallinen.

Poimimme Coolbetin pelikohteista seuraavat kohteet ottelua varten. Puoliaika.comin toimituksen kristallipallo ennusti Chelsea-toppari David Luizin osuvan tänään kulmapotkusta.