Real Madrid voitti Atleticon UCL-finaalissa – Katso ottelun kooste

Real Madrid voitti eilen illalla pelatun Mestarien liigan finaalin, kun vastaan asettui Atletico Madrid.

Ottelu oli todella tasainen ja tapahtumia oli jatkuvasti molemmissa päädyissä. Vain 15 minuutin pelin jälkeen Sergio Ramos vei Realin 1-0 johtoon hieman paitsiolta haiskahtavalla maalilla. Atleticolle tarjottiin heti toisen puoliajan alussa mahdollisuutta tasoittaa peli rankkarilta, kun Pepe rikkoi Fernando Torresia maalivahdin alueella. Atleticon harmiksi Antoine Griezmann veti kuitenkin rankkarin ylärimaan.

Atletico sai kuitenkin ansaitsemansa tasoituksen 79 peliminuutilla, kun toiselle puoliajalle vaihdosta kentälle tullut Yannick Carrasco sai keskityksen jalkaansa ja ohjasi maalin edestä pelin 1-1.

Varsinaisella peliajalla tai lisäajalla ei tullut enempää maaleja ja ratkaisu siirtyi rangaistuspotku-kilpailuun.

Rankkareissa ratkaisuksi nousi Atletico Madridin Juanfranin tolppalaukaus. Kun Real Madridin kaikki pelaajat onnistuivat omissa laukauksissa, voitti Real Madrid himoitun pokaalin.

Katso ottelu kohokohdat videosta:

Real Madridin Zinedine Zidane on nyt voittanut Mestarien liigan pelajaana, apuvalmentajana, sekä päävalmentajana.